Sayfalar

6 Ekim 2013 Pazar

Kampet

Kampetler,kreş ve anaokullarında uyku vakitlerinde kullanabileceğiniz çocukların sağlıklarına uygun üretilmiş ürünlerdir. Kampetlerimiz gün içinde yorulmuş çocukların, en verimli uyku olan öğlen uykularını rahat bir şekilde geçirmesi için tasarlanmıştır. Branda üzerindeki renkli figürler sayesinde çocuklarınızda hayal güdüsü oluşturarak daha kolay uykuya geçmesi sağlar. Çocuklarınız uyku vakitlerini kampetlerimiz sayesinde rahat bir şekilde geçirebilir.

Ürünlerimiz sağlam 4 plastik ayak üzerine kurulmuş 2 adet kısa 2 adet uzun demirden meydana gelir, demir kısımlara geçirilen branda sayesinde çocukların, çarpmalarında etkilenmelerini önler ve onlar için rahat bir ortam oluşturur. Branda üzerindeki yumuşak sünger tabaka çocukların rahat bir şekilde uyumalarını sağlar.
Köşeleri plastik olduğu için çarpma anında, çocuklara zarar vermez güvenilir bir şekilde uyumalarını sağlar.

Mekan konusunda sıkıntı çeken anaokulları için ideal bir üründür, geçmeli ayakları ile üst üste konularak yer tasarrufu sağlanabilir, kolay kaldırılır yer kaplamaz. Sağlam iskeleti sayesinde kolay kolay deforme olmaz, brandası çökme yapmaz.


Ekonomik ve sağlam ürünümüzü sitemizden temin edebilirsiniz.  Çeşitli kmapanyalar için sitemizi ziyaret ediniz.

http://www.tunapel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder